Felsökning MAG Box

Nedan har du svar på dem vanligaste frågorna som vi får. Om inte något av dessa svar passar in på det problem du upplever så är du alltid välkommen in till vår chatt support. Skulle vi vara offline svarar en av våra tekniker snarast möjligt.

Många gånger så är det din bredbands leverantör som kan ha driftstörningar och det är inget som vi kan göra något åt. Det ni som kund kan göra för att kontrollera detta är att klicka på länken för att läsa om eventuella driftstörningar på ert nät.

www.downdetector.se

När jag startar upp boxen så kommer en svart skärm där det står ”Loading portal failed” eller ”Portal loading error”. Vad ska jag göra?

Detta beror på att din box inte har någon internetuppkoppling, trots att du kanske tror att den har det. För att fixa detta gör så här. Dra ut strömmen ur både router och box. Vänta 15 minuter. Koppla in strömmen till router. Vänta 5 minuter. Koppla in MAG/TVIP boxens ström. Nu bör det fungera. Om det fortfarande inte fungerar bör du kontrollera ditt nätverk/internet anslutning. Fungerar det inte trots allt så kanske du har blivit blockerad av vår brandvägg. Då får du höra av dig till oss.

Min box stänger av sig själv, eller går inte att sätta på ibland när den har varit avstängd eller inte använts på ett tag, hur fixar jag detta?

Gå till Settings -> Video och ändra HDMI EVENT REACTION till Ignore/Disabled. Gå sedan ner, tryck på OK, och starta om din enhet så var det problemet Fixat.

Se alla våra erbjudanden

Är du intresserad av IPTV bör du titta på våra erbjudanden. Klicka på knappen till höger för att komma till den sidan direkt!

Vi erbjuder flest kanlaler med fokus på norden!

VOD video on demand

Filmer serier som uppdateras flera gånger i veckan. Vi är en iptv leverantör med kvalité och våran support är i världsklass Kontakta oss idag!

Prova Vårt Utbud

Prova gratis i 1h helt utan förpliktelser. När ni ber om 1h test uppge vilken App/Box ni använder samt Mac adress om det finns  Fyll i så mycket info som möjligt när ni kontaktar oss i chatten Eller via kontakta oss

1h test slutar att fungera automatiskt, och du binder dig inte till något köp !!!

Köp direkt

Köp direkt 9.000 kanaler från 50+ länder. Vi har stort fokus på norden, vi levererar alla kanaler ni behöver!

 
 
- Chatra {literal} -->